CandyHorse puidust igavusepeletaja RELAX

CandyHorse puidust igavusepeletaja RELAX

22.00

Laos

22.00

E-poe hinnad võivad erineda tavakaupluse hindadest

Naturaalsest puidust igavusepeletaja boski.
Kaetud erinevate ürtidega.

100% looduslik

Ei sisalda täiendavaid suhkruid ega kunstlikke säilitusaineid.

Availability: 5 laos SKU: CH-RELAX

Kirjeldus

Puidust sektorid on otse metsast, kuivatamata ning kuumtöötlemata.

Sektorid on kaetud tervislike ürtidega:

Rukkilill

Sisaldab arvukalt antioksüdante, põletikuvastaseid, diureetikume, kolereetilisi ja hemorraagilisi aineid. Seda kasutatakse kuseteede haiguste raviks, samuti silmapõletike, vereringepuudulikkuse ja tursete leevendamiseks.

Saialill

Eelkõige aitab see teadaolevalt põletikku ravida, kiirendab haavade paranemist ning sellel on seene- ja põletikuvastased omadused. Seda saab kasutada nahahaavandite, põletuste ja põletike korral. Suurepärane verevalumite, tursete ja vigastuste korral.

Kookospähkel

Sisaldab ohtralt kasulikke mikroelemente. See on väärtuslik raua, magneesiumi, tsingi, naatriumi, kaltsiumi ja fosfori, aga ka vitamiinide: C, E, K, tiamiini, riboflaviini, foolhappe, niatsiini ja püridoksiini allikas. Samuti on selles palju asendamatuid rasvhappeid

Lavendel

Ideaalne närvilistele hobustele ja neile, kellel on kalduvus koolikutele, seedeprobleemidele. Rahustab. Sellel on antiseptiline, antibakteriaalne ja seedimist reguleeriv toime. Valuvaigistav, põletikuvastane, desinfitseeriv, pärsib seente ja bakterite kasvu

Kibuvits

Sisaldab palju antioksüdante, nagu askorbiinhapet, fenoolühendeid ja karotenoide. Neil on märkimisväärne mõju keha kaitsmisel vabade radikaalide eest. Need sisaldavad mitmeid tanniine, flavonoide, karotenoide ja vitamiine (A, B1, B2, E, K, foolhape), millel on fantastiline toime. Samuti mõjub kibuvits soodsalt maksa- ja neerutalitlusele ning tugevdab veresooni.

Koostis: kasepulgad, männipulgad, saialille kroonlehed, rukkilille kroonlehed, kibuvitsa kroonlehed, kookospähkel, lavendel, eeterlikud õlid (nelk, kaneelikoor, eukalüpt, piparmünt), mesi, allikavesi, kookoskiu nöör.

Arvustused

Tooteülevaateid veel ei ole.


Arvustust saavad kirjutada ainult need sisseloginud kasutajad, kes on antud toote ostnud.