CandyHorse ürdipulgad

CandyHorse ürdipulgad

16.00

Laos

16.00

E-poe hinnad võivad erineda tavakaupluse hindadest

Teraviljapulgad, umbes 17 cm pikad, rohkelt aromaatsete ürtidega üle puistatud. Oluline on see, et neis puuduvad täiendavad suhkrud ja need sisaldavad ainult looduslikke koostisosi. Igal neist on erinevad terviseomadused, mida ei saa kunstliku toidulisandiga asendada.

CANDY HORSE soovitab seda toodet eriti olulisena hobuse igapäevases toidus.

Pakendis on 6 pulka, millest igaühes on erinev ürt.

Availability: 9 laos SKU: CH-HERBST

Kirjeldus

Lagritsajuurega kaetud ürdipulk, toimib rögalahtistina ülemiste hingamisteede haiguste korral – köha leevendamiseks, samuti kasulik maksa-, mao-, neeru- ja põiehaiguste korral.

Psülliumipulk on suurepärane vahend seedesüsteemi vaevuste korral, see suurendab “heade” soolebakterite hulka ning seeläbi parandab soolestiku bakteriaalset floorat.

Petersellilehega ürdipulk eristub eelkõige tohutu vitamiinisisalduse poolest – A-vitamiin, B-vitamiinid (vitamiin B1, B2, B3, B5, B6 ja B9), C-, E- ja K1-vitamiin. Lisaks on petersell mineraalsoolade – tsingi, fosfori, magneesiumi, mangaani, vase, kaaliumi, seleeni, naatriumi, kaltsiumi ja raua – allikas. Pikka aega on peterselli peetud tõhusaks vahendiks kuseteede vaevuste vastu.

M mustköömnetega kaetud ürdipulk toetab immuunsüsteemi talitlust. Sellel on põletikuvastased ja seenevastased omadused. Väikesed mustad terad sisaldavad palju ülitugevate omadustega aineid: põletikuvastaseid, vähivastaseid ja antioksüdante.

Piparmündiga kaetud ürdipulk. Piparmündi lehtedes leiduvad olulisemad raviained on: mentool, flavonoidid, orgaanilised happed, mineraalsoolad, mõru ja tanniinid. Mündi kasutamine on eriti soovitatav seedehäirete, kõhupuhituse, neuralgia ja soolekoolikute ravis.

Kibuvitsaga kaetud ürdipulk – punane vitamiinipomm. See hoiab ära külmetuse, tugevdab immuunsüsteemi ja toob leevendust külmetushaigustele.

Koostis: Täistera nisujahu, täistera maisijahu, kaerajahu, linaseemneõli, vesi, mustköömne seemned, petersellilehed, psülliumi seemned, lagritsajuur, kibuvits, piparmünt

Arvustused

Tooteülevaateid veel ei ole.


Arvustust saavad kirjutada ainult need sisseloginud kasutajad, kes on antud toote ostnud.