CandyHorse küpsised vaarika ja meega

CandyHorse küpsised vaarika ja meega

9.20

Laos

9.20

E-poe hinnad võivad erineda tavakaupluse hindadest

100% looduslikud, ilma lisa suhkruta, ülimaitsvad küpsised hobustele.

Täidetud maitsva linaseemnete, vaarika ja meega.

Pakend

Availability: 4 laos SKU: CH-VAARMESKYPS

Kirjeldus

Mesi hobuste toidus
Meel on tervist edendavad omadused. Sellel on antibakteriaalsed omadused, ravib maksahaigusi, toetab haavandite ravi. Sellel on kõhulahtisusevastane toime, rahustab ja mõjub suurepäraselt närvisüsteemile. Sisaldab suures koguses mikroelemente: kaaliumi, kloori, fosforit, magneesiumi, kaltsiumi, rauda, ​​molübdeeni, mangaani ja koobaltit ning vitamiine: A, B1, B2, B6, B12, C, foolhapet, pantoteenhapet ja biotiini.

Vaarikas hobuste toidulaual
Rohkelt väärtuslikke toitaineid, tänu millele on neil tervist edendavad omadused. Need toetavad võitlust külmetushaiguste ja muude infektsioonidega – sisaldavad suures koguses C-vitamiini ja salitsüülhapet. Tugevdavad immuunsust, toetavad seedesüsteemi, mõjuvad rahustavalt.

Linaseemned hobuste toidus
Sisaldab limaühendeid ja pektiinid. Lisaks on see mineraalainete allikas: kaltsium, magneesium, fosfor, vask, tsink ja vitamiinid: C, E, B1, B2, B5, B6 ja foolhape. Regulaarselt serveerituna mõjub see positiivselt ning parandab sõrade tervist ja karva välimust, tugevdab seedesüsteemi, toetab hobust karvavahetusel ja taastumisel. See on väga kasulik seedetrakti põletike ja haavandite korral. Sellel on seedesüsteemi kaitsev ja põletikuvastane toime, stimuleerib peristaltikat, parandab seedimist. Sellel on stabiliseeriv ja kaitsev toime.

Koostis: kaerajahu, vaarikavili, looduslik mesi, täistera nisujahu, täistera maisijahu, linaseemned, linaseemneõli, vesi.

Arvustused

Tooteülevaateid veel ei ole.


Arvustust saavad kirjutada ainult need sisseloginud kasutajad, kes on antud toote ostnud.